Verzwaringsproducten kunnen een bijdrage leveren bij de volgende klachten.

HSPAutismeADHD
DepressieOverprikkeling(c)PTSS
Verstandelijk beperkingRestless LegsDCD
TOSHSPSlaap problemen
PrikkelverwerkingsproblemenPsychische klachten(chronische) pijn
AngstklachtenfybromyalgiePDD NOS

Hoe werkt een verzwaringsdeken?
Een verzwaringsdeken is als een warme knuffel. Ze vormen zich om je lichaam en helpen bij het ontspannen van je zenuwstelsel. Als een baby die gewikkeld wordt in een doek.
Het gewicht en de druk zorgen voor troost en ontspanning, en het stimuleert ook de productie van serotonine om de stemming te verbeteren. Er is aangetoond dat kinderen met autisme weinig serotonine aanmaken. Dit kan een van de redenen zijn waarom ze zoveel voordeel zien van verzwaringsdeken
Serotonine is nodig om melatonine te maken, een stof die je lichaam vertelt wanneer het tijd is om te slapen en het lichaam het signaal geeft om tot rust te rusten en te ontspannen. Een verzwaringsdeken is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een niet-medicamenteuze therapie die zowel veilig als effectief.

Verzwaringskussen.

Sensisweet verzwaringskussen voor kinderen/personen die graag wiebelen, friemelen, niet stil kunnen zitten, die snel overprikkeld raken en kinderen/personen die maar blijven denken. Door de diepe druk en het gewicht van de kussens, kunnen deze (hooggevoelige) kinderen/personen hun eigen lijf beter voelen, geeft een verhoogd lichaamsbesef. Het brengt ze tot rust, waardoor ze lekkerder in hun vel zitten en zich beter kunnen concentreren op school, werk en thuis.
Het kussen wordt op de schoot gelegt  

© 2019 - 2024 Verzwarings producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel