De verzwaringsproducten kunnen allemaal gewassen worden op 30 graden. Deze zijn gevuld met fijn grind, waardoor zijn wasbaar zijn.

Tot een gewicht van 7 a 8 kg zou de deken in de wasmachine kunnen, houdt er wel rekening mee dat de zwaarte een belasting zou kunnen zijn voor uw wasmachine. U kunt ook een industriele wasmachine gebruiken, deze vind u vaak bij een autowasstraat. We adviseren voor het behoudt van het product en de wasmachine de producten op de hand te wassen.

Het verzwaringsproduct kan op de hand gewassen worden. Dit kan onder de douche, in het bad of een grote bak, met een beetje wasmiddel. Eventuele vlekken kunnen behandeld worden met ossengalzeep, Vanish of een andere vlekkenverwijderaar. Ook kunt u de stoomfunctie van de strijkbout gebruiken. Let wel op brandvlekken i.v.m de temperatuur van de strijkbout op de stof.

Het verzwaringsproduct kan niet in de droogtrommel.

Het verzwaringsdeken kan het beste i.v.m het gewicht (muv het kussen) over een reling gehangen worden, stevige wasmolen of een stoel (twee bij elkaar) Liever niet over een enkele waslijn te hangen i.v.m zwaarte van het product.

 

© 2019 - 2024 Verzwarings producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel