Een fijne combideal van een verzwaarde nekkussen van 2kg en een verzwaarde oogmasker van 300gram

Verzwaarde nekkussen

De verzwaringsnekkraag biedt een ware ontspannng, alsof er twee handen op je schouders rust. Hierdoor verlaagd het de spanning in de nek en de schouders.

De diepe druk hept de spanning te verlichten, pijn te verzachten en pijnlijke spieren/gewrichten van rug en nek te ontspannen

Je kunt eventueel de verzwaringsnekkraag even in de koelkast leggen, bij klachten als

- Verbranding van de zon van de nek en bovenkant van de rug.

- Kneuzingen

- Afkoeling bij oververhitting

Bij spierpijn en u wilt graag warmte warmte en zwaarte inzetten, dan kunt u dit product combineren met de verwarmde warmtekraag Deze twee producten kunnen  op elkaar gelegd worden. 

 Verzwaard oogmasker

Het helpt als je slecht slaapt doordat je gevoelig bent voor licht, maar ook bij hoofdpijn of sinuspijn. Het masker kan je even in de koelkast/ vriezer leggen voor een verkoelend effect.
Het kan een verzachting bieden, de zenuwen kalmeren, slapeloosheid en onrustige gevoelens verminderen. De oogkussens zijn licht verzwaard voor een zachte ontspanning.

Door het gewicht van het verzwaarde oogmasker creëer je diepe druk, dit zorgt voor de aanmaak van serotonine en dopamine, wat je vaak te kort komt bij migraine.

Het voelt alsof u stevig 2 handen tegen je ogen duwt

Heeft u veel last van hoofdpijn, migraine of komt u moeilijk in slaap door lichtinval. Dan kan een verzwaard oogmasker misschien iets voor u zijn.

© 2019 - 2023 VERZWARINGSDEKENS - SENSISWEET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel